Borsamızda Bayramlaşma…

Ramazan Bayramından sonraki ilk iş gününde Borsamızda bayramlaşma gerçekleştirildi.

Başkanımız Sn Yahya TOPLU 15.04.2024 Pazartesi günü başta Borsamız personeli olmak üzere  Elektronik Satış Salonu’nda gün itibariyle alım yapmak üzere bulunan Tüccarlar ve bilahare de Borsamızda ürün satmak üzere gelen Üretici ve Temsilcileriyle bayramlaştı.

Bayramlaşma süresince Başkanımız Sn Yahya YOPLU’ya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn Ali TÜRKOĞLU, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sn Sn Sedat GÜVEN, Sn Yücel DEMİRBAŞ ve Genel Sekreterimiz Tugay AYDOĞDU iştirak etti.

Diğer Yazılar

Kurumdan Haberler 20 Ocak 2025

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nda 1 Ocak 2025 tarihi itibarıyla kamu işyerleri ile 50’den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri için “İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri”

Kurumdan Haberler 23 Ekim 2023

Borsamızın Meclis Toplantısı Yapıldı…

Borsamızın, Meclis Toplantısını Sn Ali ŞEREN’in Başkanlığında 23.10.2023 Perşembe günü saat 17:00’da Borsamızın Meclis Toplantı Salonunda  yapıldı.

Kurumdan Haberler 1 Şubat 2024

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası’nın Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız  Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında 01.02.2024 Perşembe  günü saat 16:00’da  Borsamızın  Toplantı  Salonunda  yapıldı.