ENFLASYON DÜZELTMESİ SEMİNERİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde ve EY Türkiye işbirliğinde 14 Aralık 2023 tarihinde saat:13:30’da TOBB Konferans Salonu’nda ‘Enflasyon Düzeltmesi Semineri’ gerçekleştirilecektir.
Bahse konu seminerde, güncel ekonomik durum ve mali konular değerlendirilerek, enflasyonun muhasebeleştirilmesine ilişkin bilgilendirme yapılacaktır.
Diğer Yazılar
Akreditasyon İzleme Komitesi Üyelerine Yönelik “Denetimler Öncesi Bilgilendirme” Toplantısı yapıldı…
Akreditasyon İzleme Komitesi Üyelerine yönelik “Denetimler Öncesi Bilgilendirme” toplantısı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Sn Faik YAVUZ’un katılımı ile 28.06.2021 Pazartesi
Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 07.12.2023 Perşembe günü saat 16:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.
Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn Hayrullah KARAKAYA Başkanımız Sn Yahya TOPLU’yu Makamında Ziyaret Etti…
Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn Hayrullah KARAKAYA 13 Aralık Çarşamba günü, saat 14:00’da Başkanımız Sn Yahya TOPLU’yu makamında ziyaret etti.





