ENFLASYON DÜZELTMESİ SEMİNERİ

ENFLASYON DÜZELTMESİ SEMİNERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde ve EY Türkiye işbirliğinde 14 Aralık 2023 tarihinde saat:13:30’da TOBB Konferans Salonu’nda ‘Enflasyon Düzeltmesi Semineri’ gerçekleştirilecektir.

Bahse konu seminerde, güncel ekonomik durum ve mali konular değerlendirilerek, enflasyonun muhasebeleştirilmesine ilişkin bilgilendirme yapılacaktır.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız…

Diğer Yazılar

Kurumdan Haberler

TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yazılım Müdürlüğü Yetkilileri Borsamızı Ziyaret etti…

TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yazılım Müdürlüğü Uzmanı Sn Fikret ERDEN ve Altay Yazılım Savunma Endüstriyel Sanayi ve Ticaret A.Ş. Proje Yöneticisi Sn Gülsüm İRİŞKÜÇÜK ve beraberindeki Yazılım Uzmanları

Kurumdan Haberler

KKKY-GÜVENLİK SORUMLUSU / YÖNETİCİSİ EĞİTİM PROGRAMI

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün “Kişi Kurum Kuruluş Yetkilisi (KKKY) ve Güvenlik Sorumlularına” yönelik düzenlediği 12.02.2024 tarihinde Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında görevli Polis Başmüfettişlerince verilen KKKY-GÜVENLİK SORUMLUSU/YÖNETİCİSİ EĞİTİM ’ine katılım sağladık.

Haberler

Türk Kızılay Polatlı Şube Başkanı Sn Süleyman YİĞİT’i Başkanımız Sn Yahya TOPLU Makamında Ziyaret Etti…

Başkanımız Sn Yahya TOPLU 14 Ağustos 2025 Perşembe günü saat 14.00’da Türk Kızılay Polatlı Şube Başkanı Sn Süleyman YİĞİT’i makamında ziyaret etti.