İstanbul İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Borsamızı ziyaret etti…

İstanbul İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Borsamızı ziyaret etti…

Uzun yıllar Hacettepe Üniversitesi’nde görev yapıp şimdiki halde İstanbul İstinye Üniversitesi öğretim üyesi olan Prof. Dr. Hamit KÖKSEL ve Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nda uzun yıllar Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Murat ŞANLI 10.07.2020 Cuma günü saat 15:30’da Genel Sekreterimiz R. Kayhan ÜNAL’ı makamında ziyaret ettiler.

Diğer Yazılar

Kurumdan Haberler 23 Nisan 2022

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenine Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Sn Ali TÜRKOĞLU katıldı…

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin  kuruluşunun 102. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenine Borsamız Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sn Ali TÜRKOĞLU katıldı.

Kurumdan Haberler 1 Şubat 2024

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası’nın Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız  Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında 01.02.2024 Perşembe  günü saat 16:00’da  Borsamızın  Toplantı  Salonunda  yapıldı.

Kurumdan Haberler 11 Ocak 2022

Borsamızın “TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi Denetimi” Yapıldı…

Borsamızın “TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi Denetimi” 1’nci gözetimi  Baş Tetkikçi Sn. Coşkun YILDIRIM ve Tetkik Görevlisi Sn. Dilara ÖMEROĞLU ile Sn Musa KARAMAN  tarafından  Borsamızın Yönetim Kurulu