E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi

E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi

Başta Amazon Türkiye, Trendyol ve Yemeksepeti olmak üzere, Askon Design Center, Hipotenüs, Ideasoft, Ticimax ve TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) işbirliği ve katkılarıyla 17 Eylül 2024 tarihinde E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi 5. etabı başlatılacaktır.

Çevrimiçi platformda başlatılacak olan E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi; e-ticaret sektöründe nitelikli insan kaynağının artırılmasını ve KOBİ’lerin dijitalleşerek e-ticarete başlamasını sağlayacaktır.

Projeye ait detaylar ve kayıt işlemleri, https://www.sem.etu.edu.tr/egitim/e-ticarette-uzmanlik-egitimi adresinden yapılmaktadır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Diğer Yazılar

Kurumdan Duyurular

Sürdürülebilirlik Raporlaması Web Semineri

Ankara Kalkınma Ajansı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Ankara’daki ve ülkemizdeki şirketlerin ve ilgili paydaşların sürdürülebilirlik raporlaması konusunda bilgi düzeylerini artırmak, küresel ve yerel regülasyonlar ile uygulamalar hakkında farkında oluşturmak, sürdürülebilirlik raporlaması süreçlerinde karşılaşılan zorluklara çözümler sunmak ve bu alanda kullanılan metot ve araçlar hakkında katılımcıları bilgilendirmek amacıyla 11 Kasım 2024 tarihinde saat 14.00‘te ”Sürdürülebilirlik Raporlaması: Türkiye Süreci, Küresel Regülasyonlar, Trendler ve Uygulamalar Semineri” düzenleyecektir.

Kurumdan Duyurular

Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Yetkilileri Borsamızı ziyaret ettiler…

Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Piyasalar Direktörü Sn Ali Cem SUCA ve beraberinde Uzman Yardımcıları Sn Hatice ÇARDAK ve Sn Çağla URASOĞLU olduğu halde 10.03.2020 Salı günü saat 11:30’da Borsamızı

Kurumdan Duyurular

Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Heyeti Borsamızı ziyaret etti…

Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Denetim ve Gözetim Direktörü      Sn Ali Sabri TAYLAN, Piyasalar Yönetmeni Sn Nurullah AVAZ ve Denetim ve Gözetim Yönetmeni Sn Nurel GÖKTÜRK ile yeni göreve başlayan