Borsamız Personeli ile “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı…

Borsamız Personeli ile “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı…

Borsamız Genel Sekreteri R. Kayhan ÜNAL Başkanlığında 11.07.2019, Perşembe günü saat 10:00’da “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Söz konusu toplantıda Borsamızın güncel ve dönemsel iş ve işlemleri değerlendirilerek önümüzdeki süreçte yapılması gereken işlere ilişkin planlama yapıldı.

Diğer Yazılar

Kurumdan Duyurular 9 Nisan 2019

Borsamız personeli ile “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı…

Borsamız Genel Sekreteri R. Kayhan ÜNAL Başkanlığında Borsa Personeli ile 08.04.2019 Pazartesi günü “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı. Söz konusu toplantıda Borsamızın güncel ve dönemsel iş ve işlemleri değerlendirilerek çözüm önerileri konusunda değerlendirmelerde

Kurumdan Duyurular 4 Haziran 2020

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı “Video Konferans Yöntemi” ile Gerçekleştirildi…

Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı  Başkanımız Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında  04.06.2020 Perşembe günü  saat 15:00’da  “Video Konferans Yöntemi” ile gerçekleştirildi.

Kurumdan Duyurular 30 Nisan 2020

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı “Video Konferans Yöntemi” ile Gerçekleştirildi…

Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı  Başkanımız Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında  30.04.2020  Perşembe  günü  saat 15:00’da  “Video Konferans Yöntemi” ile gerçekleştirildi.