AFET HIZLANDIRMA PROGRAMI

AFET HIZLANDIRMA PROGRAMI

Afet öncesi, sırasında ve sonrası toplumun yaşadığı problemlerin çözümünü desteklemek için ürün ya da hizmet geliştiren Startupları potansiyel partner, mentor, müşteri ve yatırımcılarla buluşturma hedefiyle, TOBB himayelerinde “Afet Çözümleri Hızlandırma Programı” düzenlenecektir.

Farklı teknoloji alanlarında faaliyet gösteren ve afetlerle ilgili sorunlara çözümler sunan Startupların büyümesine yardımcı olmak, yatırımcılar ile tanıştırmak, seçilen girişimleri ülkemiz inovasyon ve girişimcilik ekosistemi paydaşlarıyla buluşturabilmeyi ve toplumsal fayda oluşturmayı amaçlayan programa https://afetcozum.tobb.org.tr/ adresinden ulaşılabilmektedir.

Konunun ilgili üyelerinize duyurulması ve ekte takdim edilmekte olan görsellerin sosyal medya hesaplarında paylaşılması hususunda gereğini arz/rica ederim.

Diğer Yazılar

Kurumdan Duyurular 25 Haziran 2019

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız    Sn Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında 25.06.2019  Salı günü saat 15:00’da  Borsamızın  Yönetim Kurulu Toplantı  Salonunda  yapıldı.

Kurumdan Duyurular 22 Haziran 2022

ELÜS ve TURİB TANITIM TOPLANTISI

23 Haziran 2022 Saat : 14.00’da Polatlı Ticaret Borsası Sosyal Hizmet Binasında “LİSANSLI DEPOCULUK, ELEKTRONİK ÜRÜN SENEDİ (ELÜS) VE TÜRKİYE ÜRÜN İHTİSAS BORSASI A.Ş.(TÜRİB) TANITIM TOPLANTISI” yapılacaktır. Toplantı katılımcıları  Necla

Kurumdan Duyurular 11 Eylül 2019

Borsamız Personeli ile “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı…

Borsamız Genel Sekreteri R. Kayhan ÜNAL Başkanlığında 10.09.2019, Salı günü saat 10:00’da “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı. Söz konusu toplantıda Borsamızın güncel ve dönemsel iş ve işlemleri değerlendirilerek önümüzdeki süreçte yapılması gereken