Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Yetkilileri Borsamızı ziyaret ettiler…
Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Piyasalar Direktörü Sn Ali Cem SUCA ve beraberinde Uzman Yardımcıları Sn Hatice ÇARDAK ve Sn Çağla URASOĞLU olduğu halde 10.03.2020 Salı günü saat 11:30’da Borsamızı ziyaret ettiler.
Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) yetkililerine Genel Sekreterimiz Sn R. Kayhan ÜNAL tarafından Borsamızın faaliyetleri konusunda detaylı bilgi verildi.
Diğer Yazılar
Türk İş Dünyası Konut Seferberliği
TÜRK İŞ DÜNYASI KALICI DEPREM KONUTLARI YARDIM KAMPANYASI TOBB’nce, Kahramanmaraş / Pazarcık ve Elbistan İlçeleri merkezli meydana gelen deprem felaketi ile ilgili tüm Oda ve Borsalarımız ile üyelerimizin katılımlarıyla “Türk
Borsamızın Meclis Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Meclis Toplantısı Sn Osman ÖZEL’in Başkanlığında 24.06.2021 Perşembe günü saat 16:00’da Borsamızın Sosyal Tesislerinde (Covid-19 pandemi kurallarına bağlı kalınarak) gerçekleştirildi.
Başkanımız Sn Yahya TOPLU TOBB İstişare Toplantısına Katıldı…
Başkanımız Sn Yahya TOPLU Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sn M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun ev sahipliğinde 22.07.2024 Pazartesi günü İçişleri Bakanımız Sn Ali YERLİKAYA’nın katılımları ile gerçekleşen “İstişare Toplantısı”na katıldı.





