TOBB 2025 Yılı Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi…
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) “2025 Yılı Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni” TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun ev sahipliğinde; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle, TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi.
Ticaret Bakanımız Sayın Ömer BOLAT, Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz TUNÇ ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR’ın da yer aldığı söz konusu törene Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanları ve Meclis Başkanları ile Genel Sekreterleri katıldı.
TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun açılış konuşmaları ile başlayan tören, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın hitapları ile devam etmiş ve bilahare de 30, 20 ve 10 hizmet yılını dolduran Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Genel Sekreterlerine ödülleri takdim edilmiştir.
Törene katılan Başkanımız Sayın Yahya TOPLU’ya ödülü ilk sırada ve bizzat Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU tarafından verilmiştir.
Tören, ödül alanların Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile sona ermiştir.
Diğer Yazılar
ENFLASYON DÜZELTMESİ SEMİNERİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde ve EY Türkiye işbirliğinde 14 Aralık 2023 tarihinde saat:13:30’da TOBB Konferans Salonu’nda ‘Enflasyon Düzeltmesi Semineri’ gerçekleştirilecektir. Bahse konu seminerde, güncel ekonomik durum ve mali konular
TMO “Hububat Eksperliği Kursuna” katılan kursiyerler Borsamızı Ziyaret etti…
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü bünyesinde Ankara’da verilmekte olan “Hububat Eksperliği Kursuna” katılan kursiyerler 05.05.2023 tarihinde Borsamızı ziyaret ettiler. TMO Genel Müdürlüğü yöneticileri ve Polatlı Şube Müdürü Sn. Ahmet
TMO, WEB TABANLI “ELÜS SATIŞLARI” PLATFORMU ÜZERİNDEN SATIŞLARA BAŞLIYOR…
TMO Genel Müdürlüğü tarafından Elektronik Ürün Senetli (ELÜS) stoklarının şartlı satış işleminin gerçekleştirilebilmesi amacıyla web tabanlı “ELÜS SATIŞLARI” platformu oluşturulmuştur. Oluşturulan web tabanlı platform üzerindeki ikinci satışlar 05-08 Şubat 2019





