Sakarya Meydan Muharebesinin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri Tanıtım ve İstişare Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Belediyesi’nin ev sahipliğinde 25.02.2021 Perşembe günü saat 15:00’da Güldeste Düğün Salonunda “Sakarya Meydan Muharebesinin 100.Yıl Dönümü” ile ilgili olarak İlçemizde düzenlenecek etkinliklere yönelik “Tanıtım ve İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi.
Söz konusu toplantıya İlçemiz Kaymakamı Sn Murat BULACAK, Belediye Başkanımız Sn Mürsel YILDIZKAYA, İlçemizde bulunan Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yetkilileri ile Borsamızı temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Tugay AYDOĞDU katıldı.
Toplantı Belediye Başkanı Sn. Mürsel YILDIZKAYA’nın açılış konuşması ile başlamış, akabinde Polatlı Tarihi Tanıtım Merkezi (POTA) Genel koordinatörü Sn Kadim KOÇ tarafından bugüne kadar yapılan çalışmalar ve planlanan etkinlikler ile ilgili bir sunum gerçekleştirilmiştir.
Toplantı, İlçemiz Kaymakamı Sn Murat BULACAK’ın konuşmaları ile devam ederek Sakarya Meydan Muharebesinin 100. Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenecek etkinlikler konusunda katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona ermiştir.
Diğer Yazılar
POLATLI TİCARET BORSASI BAŞKANLIĞI’NDAN
Polatlı Ticaret Borsası’nda istihdam edilmek üzere 1 Adet Yönetici Asistanı (Bayan) ve 1 Adet Basın Danışmanı (Bay / Bayan) eleman alımı gerçekleştirilecektir. Müracaatların şahsen, 15 Şubat 2019 Cuma günü mesai
Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 25.06.2019 Salı günü saat 15:00’da Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda yapıldı.
TMO-TOBB Lidaş Personeli Borsamızı ziyaret etti…
TMO-TOBB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Sanayi ve Ticaret A.Ş. personeli; Gamze SAĞLAM, K.Ceren ÖZGÖNÜL, Halil İbrahim TEKİN ve Ceyhun ÇALIK 10.05.2019 Cuma günü saat 10:00’da Borsamızı ziyaret etti. İlk olarak