EL VERİN EV YAPALIM
El Verin Ev Yapalım” kampanyası doğrultusunda TOBB hesaplarına bağış yapmak isteyen üyeler için kredi kartı ile bağış ve zekât bağışı yapma imkânı sağlanmıştır. İş Bankası, Ziraat Bankası ve Halk Bankası kartları için 6 taksit, ayrıca Ziraat Bankası business kartları için 18 taksit, diğer bankaların kartları için tek çekim imkânı sunulmuştur.
TOBB’un kendi resmi sitesi üzerinden veya https://spos.tobb.org.tr adresinden ödeme sayfasına ulaşılabilmektedir.
Diğer Yazılar
Borsamızın Meclis Toplantısı Yapıldı…
Borsamızın, Meclis Toplantısını Sn Ali ŞEREN’in Başkanlığında 24.11.2022 Perşembe günü saat 16:00’da Borsamızın Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.
Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 14.03.2024 Perşembe günü saat 16:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.
Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 27.10.2021 Çarşamba günü saat 15:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.





