Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 26.02.2020 Çarşamba günü saat 15:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.
Diğer Yazılar
Başkanımız Agro TV’de
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Yahya TOPLU, 14.02.2022 Pazartesi günü Saat : 12.00’da Agro TV’de “Günün Raporu Programı”nın konuğu olacaktır.
KGF Destek Paketleri Hk.
Bilindiği üzere KOBİ’lerin ve KOBİ dışı işletmelerin finansmana erişimine destek, teminat yetersizliği nedeniyle kredi alamayan KOBİ’lere ve KOBİ dışı işletmelere kefil olan Birliğimizin de ortağı olduğu bir finansman kuruluşu olarak
Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Toplantısı “Video Konferans Yöntemi” ile Gerçekleştirildi…
Şirketimiz, Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı Sn. Ali TÜRKOĞLU’nun Başkanlığında 14.04.2020 Salı günü saat 11:00’da “Video Konferansı Yöntemi” ile yapıldı.





