Başkanımız Agro TV’de
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Yahya TOPLU, 14.02.2022 Pazartesi günü Saat : 12.00’da Agro TV’de “Günün Raporu Programı”nın konuğu olacaktır.
Diğer Yazılar
Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) Heyeti Borsamızı ziyaret etti…
Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği’nin (TSÜAB) düzenlediği organizasyonda, Teknik Birim Başkanı Nilgün Sezer AKMAN, Teknik Birim Uzmanı Nihal POYRAZ ve Teknik Birim Basın Danışmanı Buket SAKMANLI’dan oluşan Heyet Başkanlığında,
Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 13.02.2020 Perşembe günü saat 15:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.
Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Strateji Eylem Planı (2026-2028)
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kayıt Dışı ekonomi ile mücadele için “Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Strateji Eylem Planı 2026 – 2028” hazırlıkları sürmektedir. Kayıt Dışı ekonomi ile mücadele kapsamında varsa “Önerilerinizin”





