Borsamız Personeli ile “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı…

Borsamız Personeli ile “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı…

Borsamız Genel Sekreteri R. Kayhan ÜNAL Başkanlığında 03.07.2019, Çarşamba günü saat 09:00’da “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Söz konusu toplantıda Borsamızın güncel ve dönemsel iş ve işlemleri değerlendirilerek önümüzdeki süreçte yapılması gereken işlere ilişkin planlama yapıldı.

Diğer Yazılar

Kurumdan Duyurular 16 Kasım 2022

KGF Destek Paketleri Hk.

Bilindiği üzere KOBİ’lerin ve KOBİ dışı işletmelerin finansmana erişimine destek, teminat yetersizliği nedeniyle kredi alamayan KOBİ’lere ve KOBİ dışı işletmelere kefil olan Birliğimizin de ortağı olduğu bir finansman kuruluşu olarak

Kurumdan Duyurular 25 Mart 2019

Kırşehir’de yapılan “Akreditasyon Bilgi Paylaşımı Toplantısı”na Borsamız da katıldı…

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde, Kırşehir’de “Akreditasyon Bilgi Paylaşımı Toplantısı” yapıldı. 23-24 Mart 2019 tarihlerinde Kırşehir Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)

Kurumdan Duyurular 25 Aralık 2019

Borsamızın Meclis Toplantısı Yapıldı…

Borsamızın, Meclis Toplantısı  Sn Osman ÖZEL’in Başkanlığında 25.12.2019  Çarşamba günü saat 15:30’da Borsamızın Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.