Borsamız Personeli ile “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı…
Borsamız Genel Sekreteri R. Kayhan ÜNAL Başkanlığında 03.07.2019, Çarşamba günü saat 09:00’da “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.
Söz konusu toplantıda Borsamızın güncel ve dönemsel iş ve işlemleri değerlendirilerek önümüzdeki süreçte yapılması gereken işlere ilişkin planlama yapıldı.
Diğer Yazılar
Borsa Polatlı Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Şirketimiz, Borsa Polatlı Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı Sn Ali ŞEREN’in Başkanlığında 11.03.2020 Çarşamba günü saat 12:00’da Borsamızın Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.
Başvurular ve Proje Önerileri…
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’ndan (KOSGEB) Birliğimize intikal eden 28/04/2020 tarihli ve 60014838-745.01.01 -E.3970 sayılı; ülkemizde KOSGEB Koordinatörlüğünde sürdürülen “KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME)” kapsamında
Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği (MEGİP) İl Çalışma Grup Toplantısı”na Borsamız da katıldı…
Beypazarı Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde, Beypazarı’nda gerçekleşen “Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği (MEGİP) İl Çalışma Grup Toplantısı”na Borsamızı temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Tugay AYDOĞDU katıldı.