Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Borsamızı ziyaret ettiler…
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim üyeleri Prof. Dr. İlkay DELLAL, Doç. Dr. Erkan Pehlivan ve Dr. Özdal KÖKSAL 06.07.2020 Pazartesi günü saat 13:30’da Genel Sekreterimiz R. Kayhan ÜNAL’ı makamında ziyaret ettiler.
“Koronavirüs (Covid-19)’un Türk Tarımına Etkileri” konusunda Uluslararası bir çalışma yürüten Değerli Öğretim Üyelerine bu konuda Genel Sekreterimiz tarafından bilgi sunuldu.
Bilahare Satış Salonu’nda devam eden satış seanslarını da izleyen Heyete burada da yine Genel Sekreterimiz tarafından bilgilendirme yapıldı.
Diğer Yazılar
Borsamızın “Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri” Seçim Sonrası İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptılar…
Borsamızın 08.10.2022 Cumartesi günü gerçekleşen “Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri” seçimlerinden sonra ilk “Yönetim Kurulu Toplantısı” Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn Ali TÜRKOĞLU, Yönetim Kurulu
Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 19.04.2023 Çarşamba günü saat 16:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.
Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 22.02.2024 Perşembe günü saat 16:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.





