Ankara Ticaret Borsası (ATB) “Lisanslı Depoculuk” Personeli Borsamızı ziyaret etti…

Ankara Ticaret Borsası (ATB) “Lisanslı Depoculuk” Personeli Borsamızı ziyaret etti…

Ankara Ticaret Borsası (ATB) “Lisanslı Depoculuk” Personeli 28.06.2019 Cuma günü saat 10:00’da Borsamızı ziyaret etti.

İlk  olarak  Elektronik  Satış  Salonumuzda  incelemelerde  bulunup bir  süre  satış seansını da  izleyen ATB Personeline Genel Sekreterimiz R. Kayhan ÜNAL tarafından gerek Elektronik Satış Salonu işlemleri gerekse Borsamız faaliyetleri konusunda detaylı bilgi verildi.

Borsamızdaki görüşmeleri müteakip PTB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’ye geçen ATB Personeline burada da Şube Müdürümüz Mustafa BAHAR tarafından lisanslı depoculuk iş ve işlemleri konusunda detaylı bilgiler verildi.

Diğer Yazılar

Kurumdan Duyurular 30 Nisan 2020

Borsamızın Meclis Toplantısı “Video Konferans Yöntemi” ile Gerçekleştirildi…

Borsamızın, Meclis Toplantısını Sn Osman ÖZEL’in Başkanlığında 30.04.2020 Perşembe günü saat 16:00’da “Video Konferans Yöntemi” ile gerçekleştirildi.

TOBB 18 Mart 2025

Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Strateji Eylem Planı (2026-2028)

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kayıt Dışı ekonomi ile mücadele için “Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Strateji Eylem Planı 2026 – 2028” hazırlıkları sürmektedir.  Kayıt Dışı ekonomi ile mücadele kapsamında varsa “Önerilerinizin”

Kurumdan Duyurular 15 Temmuz 2024

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıl dönümünde ülkemiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmet, gazilerimizi ise minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz.