Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) Heyeti Borsamızı ziyaret etti…

Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) Heyeti Borsamızı ziyaret etti…

Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği’nin (TSÜAB) düzenlediği organizasyonda, Teknik Birim Başkanı Nilgün Sezer AKMAN, Teknik Birim Uzmanı Nihal POYRAZ ve Teknik Birim Basın Danışmanı Buket SAKMANLI’dan oluşan Heyet Başkanlığında, Yurt İçi ve Yurt Dışı Ziraat Fakültelerinde öğrenim gören 3’üncü sınıf öğrencilerinden oluşan gurup 04.07.2019 Perşembe günü  saat 13:30’da Borsamızı ziyaret etti.

İlk olarak Borsamızın Laboratuvarında incelemelerde bulunan Heyete Laboratuvar  Şefimiz Sami KARAYEL tarafından detaylı bilgiler verilerek öğrencilerden gelen sorulara ayrıntılı açıklamalarda bulunuldu.

Bilahare Borsamızın Elektronik Satış Salonunda satış seansını da izleyerek incelemelerde bulunan öğrenci grubuna burada da Genel Sekreterimiz R.Kayhan ÜNAL tarafından başta satış salonu iş ve işlemleri olmak üzere, Borsamızın faaliyetleri, Lisanslı Depoculuk, Aracılık Hizmetleri ve Borsa Laboratuvar Hizmetleri A.Ş.2nin faaliyetleri konusunda bilgiler verildi.

Diğer Yazılar

Kurumdan Duyurular 7 Kasım 2019

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası’nın Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız  Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında 07.11.2019 Perşembe günü saat 16:00’da  Borsamızın  Toplantı  Salonunda  yapıldı.

Kurumdan Duyurular 14 Nisan 2020

Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Toplantısı “Video Konferans Yöntemi” ile Gerçekleştirildi…

Şirketimiz, Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı    Sn. Ali TÜRKOĞLU’nun Başkanlığında 14.04.2020 Salı günü saat 11:00’da “Video Konferansı Yöntemi” ile yapıldı.

Kurumdan Duyurular 13 Mart 2019

TMO “Hububat Eksperliği Kursuna” katılan kursiyerler Borsamızı ziyaret etti…

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü bünyesinde Ankara’da verilmekte olan “Hububat Eksperliği Kursuna” katılan kursiyerler 13 Mart 2019 tarihinde Borsamızı ziyaret etti. TMO Polatlı Şube Müdürü Murat CANPOLAT ve TMO