Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) Heyeti Borsamızı ziyaret etti…

Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) Heyeti Borsamızı ziyaret etti…

Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği’nin (TSÜAB) düzenlediği organizasyonda, Teknik Birim Başkanı Nilgün Sezer AKMAN, Teknik Birim Uzmanı Nihal POYRAZ ve Teknik Birim Basın Danışmanı Buket SAKMANLI’dan oluşan Heyet Başkanlığında, Yurt İçi ve Yurt Dışı Ziraat Fakültelerinde öğrenim gören 3’üncü sınıf öğrencilerinden oluşan gurup 04.07.2019 Perşembe günü  saat 13:30’da Borsamızı ziyaret etti.

İlk olarak Borsamızın Laboratuvarında incelemelerde bulunan Heyete Laboratuvar  Şefimiz Sami KARAYEL tarafından detaylı bilgiler verilerek öğrencilerden gelen sorulara ayrıntılı açıklamalarda bulunuldu.

Bilahare Borsamızın Elektronik Satış Salonunda satış seansını da izleyerek incelemelerde bulunan öğrenci grubuna burada da Genel Sekreterimiz R.Kayhan ÜNAL tarafından başta satış salonu iş ve işlemleri olmak üzere, Borsamızın faaliyetleri, Lisanslı Depoculuk, Aracılık Hizmetleri ve Borsa Laboratuvar Hizmetleri A.Ş.2nin faaliyetleri konusunda bilgiler verildi.

Diğer Yazılar

Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş. 26 Temmuz 2019

TÜRİB FAALİYETE BAŞLADI.

Elektronik Ürün Senetleri’nin (ELÜS) güven, serbest rekabet ve istikrar içinde şeffaf ve kolay bir şekilde tek bir borsa çatısı altında işlem görebilmesini teminen Türkiye Ürün İhtisas Borsası A.Ş.nin (TÜRİB),   kuruluşu

Kurumdan Duyurular 29 Temmuz 2023

POLATLI TİCARET BORSASI BAŞKANLIĞI’NDAN

Polatlı Ticaret Borsası’nda istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklerde Personel alımı gerçekleştirilecektir.   Müracaatların şahsen, 09 Ağustos 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar aşağıdaki belgeler ile birlikte Polatlı Ticaret Borsası Genel

Kurumdan Duyurular 11 Şubat 2019

Borsamız Personeli “IPARD Proje Hazırlama Eğitimine” katıldı…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan Protokol kapsamında TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen  “IPARD Proje Hazırlama Eğitimlerinin” ilkine Borsamızdan Genel Sekreter Yardımcısı Ümit