TMO-TOBB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’nin 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ortaklığında kurulan, Ülkemizin ilk Lisanslı Depo Şirketi “TMO-TOBB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin 12. “Olağan Genel Kurul Toplantısı” 10.03.2022  Perşembe günü saat 14:00’da  TOBB Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Diğer Yazılar

Haberler 3 Ağustos 2022

Halkbank Polatlı Duatepe Şube Müdürlüğüne Atanan Sn İlter Faruk MUNGAN, Başkanımız Sn Yahya TOPLU’yu Makamında Ziyaret etti…

Halkank Duatepe  Şube Müdürlüğüne atanan Sn İlter Faruk MUNGAN ve Ticari Müşteri Temsilcisi Sn Serhat TUNCAL 03.08.2022 Çarşamba günü saat 15:30’da Başkanımız Sn Yahya TOPLU’yu makamında ziyaret ettiler.

Haberler 24 Mart 2020

Kısa Çalışma Ödeneği ….

Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Bilgi İş-Kur E-Posta Adresleri Kısa Çalışma Talep Formu Kısa Çalışma Ödeneği Yönetmeliği Personel Çalışma Formu

Kurumdan Duyurular 30 Haziran 2020