TMO-TOBB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’nin 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ortaklığında kurulan, Ülkemizin ilk Lisanslı Depo Şirketi “TMO-TOBB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin 12. “Olağan Genel Kurul Toplantısı” 10.03.2022  Perşembe günü saat 14:00’da  TOBB Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Diğer Yazılar

Haberler 9 Temmuz 2020

Çorum Ticaret Borsası Başkanı, Başkanımız Yahya TOPLU’yu Makamında ziyaret etti…

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Sn Naki ÖZKUBAT ve Meclis Başkanı Sn Yılmaz KAYA 09.07.2020 Perşembe günü saat 17:30’da Başkanımız  Sn Yahya TOPLU’yu makamında ziyaret ettiler. TMO-TOBB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk