TMO Arpa ve mısır satışı
Toprak Mahsulleri Ofisi stoklarında bulunan yerli ve ithal arpalar besici ve yetiştiricilere yönelik olarak 1.075 TL/Ton fiyatla peşin bedel mukabili 01-22 Mayıs 2019 tarihleri arasında satılacaktır.
Ayrıca stoklarımızda bulunan ithal ve yerli mısırlar 1.100 TL/Ton fiyatla sadece kullanıcılarına yönelik olarak 01-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında peşin bedel mukabili satılacaktır.
Talep sahiplerinin ilgili Şube müdürlüğümüze müracaat etmesi gerekmekte olup satışa açılan stoklar ve fiyatları ile detaylı bilgiler www.tmo.gov.tr web adresinden ve şube müdürlüklerimizden öğrenilebilecektir.
ELÜS yolu ile yapılan satışlarda lisanslı depolardan ürün alan başvuru sahipleri, depodan ürün teslimatı aşamasında yetkili sınıflandırıcılar tarafından çıkış analizi yapılmasını talep edebileceklerdir.
Diğer Yazılar
Mısır Satışı
Kuruluşumuz tarafından 2023 Şubat ayında satışa açılan mısırlardan bakiye Adana ve Hatay Başmüdürlüklerimiz stoklarında bulunan mısırlar; kanatlı hayvan yetiştiriciliği yapanlar (beyaz et ve yumurta) ile yem fabrikalarına bakiye fiili tüketimleri
TMO Genel Müdürlüğü “Peşin Hububat Satışları”
TMO Genel Müdürlüğü’nün 05.10.2023 tarihli “Peşin Hububat Satışları”na ilişkin yazı için tıklayınız…
Bakliyat Peşin Satışlar
TMO stokların bulunan kalibre edilmiş (2 kg’lık paketli) nohut ve yeşil mercimeklerin perakende ve toptan satışına 01.07.2020 tarihi itibariyle kişi ve kuruluş ayrımı yapılmaksızın peşin bedel mukabili olarak devam edilecektir.