TMO Arpa ve Mısır Satışı
Toprak Mahsulleri Ofisi stoklarında bulunan yerli ve ithal arpalar besici ve yetiştiricilere yönelik olarak 1.050 TL/Ton fiyatla peşin bedel mukabili veya 60 güne kadar vadeli ve vade farksız olarak 01 – 31 Mart 2019 tarihleri arasında devam edilecektir.
Ayrıca TMO stoklarında bulunan ithal mısırlar ile yerli mısırlardan bir kısmı 1.075 TL/TON fiyatla sadece kullanıcılarına yönelik olarak 01 – 31 Mart 2019 tarihleri arasında peşin bedel mukabili satılacaktır.
Talep sahiplerinin ilgili TMO şube müdürlüklerine müracaat etmesi gerekmekte olup satışa açılan stoklar ve fiyatları ile ilgili detaylı bilgiler www.tmo.gov.tr web adresinden ve TMO şube müdürlüklerinden öğrenebileceklerdir.
ELÜS ile yapılan satışlardan Lisanslı depolardan ürün alan başvuru sahipleri, depodan ürün teslimatı aşamasında yetkili sınıflandırıcılar tarafından çıkış analizi yapılmasını talep edebileceklerdir.
Diğer Yazılar
TMO Arpa ve mısır satışı
Toprak Mahsulleri Ofisi stoklarında bulunan yerli ve ithal arpalar besici ve yetiştiricilere yönelik olarak 1.075 TL/Ton fiyatla peşin bedel mukabili 01-22 Mayıs 2019 tarihleri arasında satılacaktır. Ayrıca stoklarımızda bulunan ithal
Serbest Pirinç Satışı
Detaylı bilgiler ekte yer almaktadır…
İş Sağlığı ve Güvenlik Hizmetlerinin Yürütülmesine İlişkin Eğitim Hk.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında yapılan protokol kapsamında, 50’den az çalışanı bulunan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini kendileri vermek