TMO Arpa ve Mısır Satışı
Toprak Mahsulleri Ofisi stoklarında bulunan yerli ve ithal arpalar besici ve yetiştiricilere yönelik olarak 1.050 TL/Ton fiyatla peşin bedel mukabili veya 60 güne kadar vadeli ve vade farksız olarak 01 – 31 Mart 2019 tarihleri arasında devam edilecektir.
Ayrıca TMO stoklarında bulunan ithal mısırlar ile yerli mısırlardan bir kısmı 1.075 TL/TON fiyatla sadece kullanıcılarına yönelik olarak 01 – 31 Mart 2019 tarihleri arasında peşin bedel mukabili satılacaktır.
Talep sahiplerinin ilgili TMO şube müdürlüklerine müracaat etmesi gerekmekte olup satışa açılan stoklar ve fiyatları ile ilgili detaylı bilgiler www.tmo.gov.tr web adresinden ve TMO şube müdürlüklerinden öğrenebileceklerdir.
ELÜS ile yapılan satışlardan Lisanslı depolardan ürün alan başvuru sahipleri, depodan ürün teslimatı aşamasında yetkili sınıflandırıcılar tarafından çıkış analizi yapılmasını talep edebileceklerdir.
Diğer Yazılar
Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Hamlesi Niyet Beyanı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü’nce yürütülen ve kadının güçlenmesi alanında yürütülen çalışmaların somut bir çıktısı olan “Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Hamlesi Niyet Beyanı” hazırlanmıştır. Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın
“Bir Müfettiş Anlatsın” Projesi
Hazine ve Maliye Bakanlığı (Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı)’nın, Kuruluş Gözetimli Analiz (KURGAN) sistemi ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının görev alanına giren konular hakkında kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki
TMO Arpa ve mısır satışı
Toprak Mahsulleri Ofisi stoklarında bulunan yerli ve ithal arpalar besici ve yetiştiricilere yönelik olarak 1.075 TL/Ton fiyatla peşin bedel mukabili 01-22 Mayıs 2019 tarihleri arasında satılacaktır. Ayrıca stoklarımızda bulunan ithal





