Tedarikçim Deprem Bölgesinden Programı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki 12 Sanayi Odasının Başkanı, deprem bölgesinde sanayinin ve istihdamın yeniden canlandırılarak ayağa kaldırılması için neler yapılabileceğini istişare etmek üzere İstanbul Sanayi Odası ev sahipliğinde bir araya geldi. Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında gerçekleşen ve yaklaşık 5 saat süren istişare toplantısı sonucunda, bölge ekonomisinin ve istihdamının yeniden canlandırılması için 5 projenin hayata geçirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.
Bu kapsamda; Türkiye genelindeki büyük ölçekli işletmelerin hammadde ve ara madde ihtiyaçlarını deprem bölgesinden karşılamasını sağlayarak, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yaşanan depremlerden etkilenen işletmelerin yeniden faaliyete geçme sürecini hızlandırmak ve destek olmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından “Tedarikçim Deprem Bölgesinden Programı” başlatılmıştır.
Programa katılarak satın alma ihtiyaçlarını deprem bölgesinden karşılamak isteyen büyük işletmeler için detaylı bilgi http://www.tobb.org.tr/tdb adresinde ve ekteki dosyada yer almaktadır.
Bilgilerinizi ve programı sosyal medya ve web sitenizde paylaşmanızı, kuruluşunuza üye olarak faaliyet gösteren büyük işletmelere duyurmanızı ve programa katılmalarını sağlamanızı rica ederim.
Diğer Yazılar
AB Rekabetçi Sektörler Programı Proje Teklif Çağrısı
Avrupa Birliği ile ülkemiz arasında işbirliği halinde yürütülmekte olan Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı IPA kapsamında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen “Rekabetçi Sektörler Programı”çerçevesinde, “Araştırma ve Geliştirme” ile “Yaratıcı
Türkiye – Almanya Ticaret Çalışma Grubu
Türkiye – Almanya Orak Ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) I.Dönem toplantısının 25 ekim 2018 tarihinde Ticaret Bakanımız Sn.Ruhsar Pekcan ve Almanya Ekonomik İşler ve enerji Bakanı Sn. Peter Altmaier’in eşbaşkanlıklarında
Mesleki Eğitim Merkezleri Hk.
Mesleki Eğitim Merkezleri, üyelerimizin ihtiyaç duyduğu insan kaynağının temin edilmesinde önemli bir misyonu üstlenmektedir. Üyelerimizin Mesleki Eğitim Merkezlerinden insan kaynağı temininde yaşanan sıkıntıların tespit edilerek giderilmesi, sürecin sağlıklı ilerlemesi açısından