Tablolar İşlem Miktarı

Tablolar İşlem Miktarı

YILLAR 1990 1991 1992 1993 1994 1995
HUBUBATLAR
Anadolu Durum Buğdayı 242 540 313 11 24
Anadolu Kırmızı Sert Buğday  100.475 89.510 84.093 112.217 120.300 153.338
Beyaz Yarı Sert Buğday  10.860 10.951 12.064 13.279 12.609 9.296
Kırmızı Yarı Sert Buğday  7.762 15.702 27.708 14.805 8.332 1.744
Arpa  35.797 37.128 28.356 18.350 16.986 61.305
Çavdar  2.208 2.531 2.713 2.071 1.065 1.260
Yulaf  2.861 2.565 695 643 909 1.272
Mısır  0.750 2 3 74
Makbuz Senedi  –
T O P L A M  160.205,75 158.929 155.942 160.736 160.204 228.313
BAKLİYATLAR
Naturel Nohut 1.202 1.697 292 259 236 1.162
Yeşil Mercimek  347 176 11 79 3 565
Kuru Fasulye  2 100 5
T O P L A M 1.551 1.973 308 338 239 1.727
YAĞLI TOHUMLAR
Ayçiçeği (Yağlık) 172 0,563 0,93 37 295
Ayçiçeği (Çitlemlik) 5 5 2 2 10 6
T O P L A M 177 5,563 2,93 2 47 301
ÇEŞİTLİ MADDELER
Kimyon 1.502 948 1.350 3.696 1.442 2.397
Kotasyon Dışı Maddeler
T O P L A M 1.502 948 1.350 3.696 1.442 2.397
G E N E L T O P L A M  163.455,75 161.855,563 160.538,93 165.065 161.929 232.738