İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nda 1 Ocak 2025 tarihi itibarıyla kamu işyerleri ile 50’den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri için “İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri” maddesi tüm işyerleri için yürürlüğe girmiştir.

 

Böylelikle 50’den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyeri işverenleri veya işveren vekili tarafından;çalışanları arasından uygun nitelikte personel görevlendirmesi yaparak, gerekli belgeye sahip olması halindekendisi üstlenerek, bakanlıkça yetkilendirilen OSGB ve ÇASMER’lerden hizmet alarak veya İş GüvenliğiUzmanı ve İşyeri Hekimi görevlendirme şartı aranmaksızın Bakanlıkça ilan edilen eğitimleri tamamlayarak yerine getirmeleri gerekmektedir.

 

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Diğer Yazılar

Kurumdan Haberler 2 Aralık 2021

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası’nın Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız  Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında  02.12.2021 Perşembe günü saat 16:00’da  Borsamızın  Toplantı  Salonunda  yapıldı.

Kurumdan Haberler 10 Aralık 2022

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası’nın Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız  Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında 10.12.2022 Cumartesi günü saat 14:00’da  Antalya’da gerçekleştirildi.

Kurumdan Haberler 2 Kasım 2021

Borsamız Genel Sekreteri Sn Tugay AYDOĞDU TOBB “İstişare Toplantısı”na Katıldı…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sn M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun Başkanlığında 02-03 Kasım 2021 tarihlerinde bütün  Oda ve Borsa Genel Sekreterlerinin iştiraki ile Demokrasi ve Özgürlükler Adası‘nda düzenlenen “İstişare