Customs Union: A Business Perspective

Customs Union: A Business Perspective

Birliğimiz ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) koordinasyonunda ülkemizdeki Avrupa kökenli firmaların üyesi olduğu Ticaret Dernekleri, Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki Gümrük Birliği’nin güncellenmesi konusuna destek vermek üzere “Customs Union: A Business Perspective” konulu ortak bir rapor hazırlamıştır. Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV)’nın da destekleriyle hazırlanan rapor kamuoyuna sunulacaktır.

Raporun kamuoyuna durulacağı etkinlik, Konrad Adenauer Vakfı ile işbirliğinde 19 Kasım 2020 Perşembe günü saat 15:00 – 17:00 arasında elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.
Etkinlik kapsamında Türkçe-İngilizce tercüme hizmeti sağlanacak olup kayıt için https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_GTALLWPzSRWCHvIDjlrYKQ linkinin kullanılması
gerekmektedir.

Diğer Yazılar

TOBB 7 Eylül 2020

HATIRLATMA – Asya Kalkınma Bankası İş Fırsatları Semineri (Webinar)

İlgide kayıtlı yazıda, dünyanın en önemli bölgesel kalkınma bankaları arasında yer alan Asya Kalkınma Bankası’nın (Asian Development Bank/ADB) yapısı, faaliyetleri ve finanse edilen projeler hakkında Türk iş dünyasına bilgi vermek

TOBB 13 Ekim 2020

Çin Halk Cumhuriyeti Tmall Webinar

İlgide kayıtlı yazıda Guangzhou Ticaret Ataşeliğimiz tarafından 15 Ekim 2020 Perşembe günü Türkiye saati ile 10:00’da Çin’in en büyük e-ticaret platformlarından Tmall’un temsilcilerinin katılımı ile, Tmall’un e-ticaret sitesinde “Lifestyle/Digital Products”