Çukurova Tarım İşletmesi Müdürlüğü Mahsül Buğday Satış İhalesi
2020 yılı mahsulü İşletmemiz Merkezinde bulunan toplam 500 ton mahsul buğday ve 150 ton Karışık Buğday borsa şartlarında 3(üç) parti halinde peşin bedel ve açık artırma usulü ile satılacaktır.
İhale, 03/11/2020 günü saat 14:00‘da Ceyhan yolu İncirlik Cumhuriyet Mah.İncirlik Bulvarı No:442 Yüreğir/ADANA yolu üzerinde bulunan Adana Ticaret Borsası (Elektronik Alım-Satım Salonu) açık artırma usulü ile yapılacaktır. İhale bu tarihte gerçekleşmez veya teklif edilen fiyatlar uygun görülmez ise ihale 10/11/2020 tarihinde aynı yer ve şartlarla tekrar edilecektir.
Diğer Yazılar
Başkanımız Sn Yahya TOPLU TOBB İstişare Toplantısına Katıldı…
Başkanımız Sn Yahya TOPLU Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sn M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun ev sahipliğinde 22.07.2024 Pazartesi günü İçişleri Bakanımız Sn Ali YERLİKAYA’nın katılımları ile gerçekleşen “İstişare Toplantısı”na katıldı.
Borsamız Personeli ile “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı…
Borsamız Genel Sekreteri R. Kayhan ÜNAL Başkanlığında 17.01.2020, Cuma günü saat 14:30’da “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı. Söz konusu toplantıda Borsamızın güncel ve dönemsel iş ve işlemleri değerlendirilerek önümüzdeki süreçte yapılması gereken işlere
Borsamız Personeli ile “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı…
Borsamız Genel Sekreteri R. Kayhan ÜNAL Başkanlığında 03.07.2019, Çarşamba günü saat 09:00’da “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı. Söz konusu toplantıda Borsamızın güncel ve dönemsel iş ve işlemleri değerlendirilerek önümüzdeki süreçte yapılması gereken





