Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 06.02.2020 Perşembe günü saat 16:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.
Diğer Yazılar
Borsamız Personeli ile “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı…
Borsamız Genel Sekreteri R. Kayhan ÜNAL Başkanlığında 02.01.2020, Perşembe günü saat 09:30’da “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı. Söz konusu toplantıda Borsamızın güncel ve dönemsel iş ve işlemleri değerlendirilerek önümüzdeki süreçte yapılması gereken
Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı…
Şirketimiz, Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı Sn Ali TÜRKOĞLU’nun Başkanlığında 16.01.2020 Perşembe günü saat 11:00’da Borsamızın Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.
Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Strateji Eylem Planı (2026-2028)
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kayıt Dışı ekonomi ile mücadele için “Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Strateji Eylem Planı 2026 – 2028” hazırlıkları sürmektedir. Kayıt Dışı ekonomi ile mücadele kapsamında varsa “Önerilerinizin”





