Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası’nın Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız  Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında 25.12.2019 Çarşamba günü saat 15:00’da  Borsamızın  Toplantı  Salonunda  yapıldı.

Diğer Yazılar

Kurumdan Duyurular

Sürdürülebilirlik Raporlaması Web Semineri

Ankara Kalkınma Ajansı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Ankara’daki ve ülkemizdeki şirketlerin ve ilgili paydaşların sürdürülebilirlik raporlaması konusunda bilgi düzeylerini artırmak, küresel ve yerel regülasyonlar ile uygulamalar hakkında farkında oluşturmak, sürdürülebilirlik raporlaması süreçlerinde karşılaşılan zorluklara çözümler sunmak ve bu alanda kullanılan metot ve araçlar hakkında katılımcıları bilgilendirmek amacıyla 11 Kasım 2024 tarihinde saat 14.00‘te ”Sürdürülebilirlik Raporlaması: Türkiye Süreci, Küresel Regülasyonlar, Trendler ve Uygulamalar Semineri” düzenleyecektir.

Kurumdan Duyurular

TMO “Hububat Eksperliği Kursuna” katılan kursiyerler Borsamızı ziyaret etti…

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü bünyesinde Ankara’da verilmekte olan “Hububat Eksperliği Kursuna” katılan kursiyerler 17 Nisan 2019 tarihinde Borsamızı ziyaret etti. TMO Genel Müdürlüğü yöneticileri ve Polatlı Şube Müdürlüğü

Kurumdan Duyurular

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Polatlı Ticaret Borsası Gıda Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Polatlı Ticaret Borsası tarafından her sene gerçekleştirilen “Gıda Yardımı” bu sene Ramazan ayında da ihtiyaç sahipleri ile buluşacak. Başkan Yahya TOPLU; “Her yıl olduğu