Borsamızın İştiraki Olan “Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş.” Yeni Yerinde ve Yeni Yapısıyla Faaliyete Geçmiştir…
Borsamızın iştiraki olarak Lisanslı Depolara konulan ürünleri temsil eden Elektronik Ürün Senetlerinin (ELÜS) alım ve satım işlemlerine aracılık etmek üzere 06.06.2014’te kurulan Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş. aynı zamanda bu alanda Ülkemizde kurulan ilk Şirkettir.
Kurulduğu günden itibaren çok başarılı çalışmalar yapmış olan Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş.’nin ELÜS alım-satım yetkisi ilgili mevzuat gereği 26.07.2020’de Türkiye Ürün İhtisas Borsası’nın (TÜRİB) faaliyete başlaması ile birlikte sona ermiş ve yine ilgili sözleşmeler kapsamında TÜRİB’in Acentası olarak faaliyet göstermeye başlamıştır.
20.04.2019 tarihli “Aracıların Gözetimi ve Denetimi Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre yeniden yapılandırılan ve uygun şekilde teşrif edilen Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş. 20.072020’den itibaren TÜRİB’in acentesi olarak iş ve işlemlerine aktif şekilde devam etmektedir.
Diğer Yazılar
Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) Heyeti Borsamızı ziyaret etti…
Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği’nin (TSÜAB) düzenlediği organizasyonda, Teknik Birim Başkanı Nilgün Sezer AKMAN, Teknik Birim Uzmanı Nihal POYRAZ ve Teknik Birim Basın Danışmanı Buket SAKMANLI’dan oluşan Heyet Başkanlığında,
Genel Sekreterimiz R. Kayhan ÜNAL Tarım Şurası çalışmalarına katıldı…
Genel Sekreterimiz R. Kayhan ÜNAL, Ekim ayında gerçekleştirilmesi planlanan III. Tarım Şurası için yürütülmekte olan çalışmalar kapsamında 04-05.09.2019 tarihlerinde, Ankara’da Orman Genel Müdürlüğü’nde yapılan “Tarımsal Yapı ve Dönüşüm” Çalışma Grubu
ELÜS ve TURİB TANITIM TOPLANTISI
23 Haziran 2022 Saat : 14.00’da Polatlı Ticaret Borsası Sosyal Hizmet Binasında “LİSANSLI DEPOCULUK, ELEKTRONİK ÜRÜN SENEDİ (ELÜS) VE TÜRKİYE ÜRÜN İHTİSAS BORSASI A.Ş.(TÜRİB) TANITIM TOPLANTISI” yapılacaktır. Toplantı katılımcıları Necla










