Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğrencileri Borsamızı ziyaret ettiler…
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomi Bölümü son sınıf öğrencileri, Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK Başkanlığında 23.12.2019 Pazartesi günü saat 10:00’da Borsamızı ziyaret ettiler.
İlk olarak Elektronik Satış Salonumuzda incelemelerde bulunup bir süre satış seansını da izleyen Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri daha sonra Meclis Toplantı Salonunda Borsamızın faaliyetleri konusunda Genel Sekreterimiz Sn. R.Kayhan ÜNAL tarafından gerek Elektronik Satış Salonu işlemleri gerekse Lisanslı Depoculuk, Aracılık Hizmetleri ve Borsa Polatlı Laboratuvar Hizmetleri A.Ş’nin faaliyetleri konusunda bilgilendirildi.
Borsamızdaki görüşmelere müteakip PTB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’ye geçen öğrencilere burada da Şube Müdürümüz Mustafa BAHAR tarafından lisanslı depoculuk iş ve işlemleri konusunda detaylı bilgiler verildi.
Diğer Yazılar
Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 31.12.2019 Salı günü saat 12:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.
TMO Genel Müdürlüğü’nün Polatlı PTB Tarım Ürünleri, Eskişehir TK Sivrihisar ve Kaymaz Lisanslı Depolarında stoklu bulunan Ekmeklik Buğdayları ile Polatlı PTB Tarım Ürünleri Lisanslı Depolarında bulunan mısır ve arpa stokları Elektronik Ürün Senedi (ELÜS) üzerinden satışa açıldı…
TMO Genel Müdürlüğü’nün Polatlı PTB Tarım Ürünleri, Tarım Kredi Sivrihisar ve Eskişehir Kaymaz Lisanslı Depolarında stoklu bulunan toplam 30.000 Ton Ekmeklik Buğdayları Elektronik Ürün Senedi (ELÜS) üzerinden 04 Mart 2019
BORSA POLATLI LABORATUAR HİZMETLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NDAN
Polatlı Ticaret Borsası’nın iştiraki olan Borsa Polatlı Laboratuar Hizmetleri A.Ş.’nin, PTB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. Üçpınar Mahallesi Üçpınar Küme Evleri No:49 Polatlı/ANKARA adresindeki (Kafe, Pastane şeklinde hizmet verecek) “Çiftçi