Ziraat Bankası Heyeti Borsamızı ziyaret etti …
Ziraat Bankası Ankara 1. Bölge Yöneticisi Ali ARAS ile İstanbul’dan gelen Tarım Politikaları Bölüm Başkanı Ferhat PİŞMAF, Hazine Operasyonları Bölüm Başkanı Selim İNCE ve Menkul Kıymet Operasyonları Yetkilisi Levent Ali ERDOĞMUŞ 06.05.2019, Pazartesi günü Borsamızı ziyaret etti.
Elektronik Satış Salonumuzda incelemelerde bulunarak bir süre satış seansını da izleyen Ziraat Bankası Heyetine Meclis Toplantı Salonunda Borsamızın faaliyetleri konusunda Başkanımız Yahya TOPLU tarafından bilgi verilmiştir.
Borsamızda gerçekleştirilen görüşmeleri müteakip PTB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’ye gidilerek buradaki silolarda gözlemlerde bulunan Ziraat Bankası Heyetine “Lisanslı Depoculuk” konusunda da bilgiler verilmiştir.
Diğer Yazılar
Borsamızın Hesapları İnceleme Komisyonu Toplandı…
Borsamızın “Hesapları İnceleme Komisyonu” yıl sonu hesap ve tabloları değerlendirmek üzere Sn Yusuf DEMİR’in Başkanlığında 24.12.2019 Salı günü saat 12:00’da Borsamızın Meclis Toplantı Salonunda toplandı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nden Dr. Cengiz TAVUKÇUOĞLU’nun verdiği “İş Hayatında İnsan İlişkileri ve İletişim” Seminerine katıldık…
Polatlı Ticaret Borsası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nden Dr. Cengiz TAVUKÇUOĞLU’nun verdiği “İş Hayatında İnsan İlişkileri ve iletişim” Seminerine 21.08.2020 Cuma günü “Video Konferans
Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 04.06.2021 Cuma günü saat 16:00’da Borsamızın Sosyal Tesislerinde Covid-19 pandemi kurallarına bağlı kalınarak gerçekleştirildi.