Yetenek Kapısı Çevrimiçi Kariyer Platformu
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hizmete sunulan “Yetenek Kapısı” çevrimiçi kariyer platformu www.yetenekkapisi.org, işverenlerin ihtiyaç duydukları yetenekleri henüz eğitimleri devam ederken keşfetmelerine, öğrenci/mezunlar ile zaman ve mekândan bağımsız şekilde iletişim kurmalarına imkân sağlamaktadır.
Birliğimiz, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile 8 Haziran 2020 tarihinde İş Birliği Protokolü İmzalamış olup “Yetenek Kapısı” çevrimiçi kariyer platformunu desteklemektedir.
Bu kapsamında Oda ve Borsalara üye firmaların “Yetenek Kapısı” kariyer platformuna üye olmaları önem arz etmektedir. “Yetenek Kapısı”nda oluşturulacak hesap ile ülkemizdeki ve yurt dışındaki üniversitelerin kariyer merkezleri ile iletişim kurulabilmekte, şirketlerin ve kurumların iş/staj ilanları istenilen üniversite ve bölümlerden öğrencilerin/mezunlarının başvurusuna açılabilmekte, özgeçmişler incelenerek adaylar ile sistem üzerinden iletişim kurulabilmektedir.
Yetenek Kapısı; eğitimli gençler arasındaki marka bilinirliğinin artırılmasına, aynı zamanda kariyer etkinliklerinin düzenlenerek üniversitelerin düzenlediği kariyer fuarlarından haberdar olunmasına ve kayıt yaptırılabilmesine imkan sağlamaktadır.
Diğer Yazılar
Ankara Valimiz Sn Vasip ŞAHİN ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Sn Fuat OKTAY Başkanımız Sn Yahya TOPLU’yu makamında ziyaret ettiler…
Ankara Valimiz Sn Vasip ŞAHİN ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Sn Fuat OKTAY, beraberlerinde Ak Parti (AKP) Polatlı İlçe Teşkilatı ile birlikte 14.08.2023 Pazartesi günü Başkanımız Sn
Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 31.12.2019 Salı günü saat 12:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.
TMO “Hububat Eksperliği Kursuna” katılan kursiyerler Borsamızı Ziyaret etti…
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü bünyesinde Ankara’da düzenlenmekte olan “Hububat Eksperliği Kursuna” katılan kursiyerler 07.04.2021 tarihinde Borsamızı ziyaret ettiler. TMO Genel Müdürlüğü yetkilileri ve Polatlı Şube Müdürü Murat CANBOLAT