Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) “Olağan Genel Kuruluna” Katıldık…
Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) “Olağan Genel Kurulu” 09.12.2019 Pazartesi günü, saat 11:00’da Genel Sekreterimiz Sn. R.Kayhan ÜNAL’ın katılımlarıyla TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirildi.
Bu toplantıyı müteakip TOBB Başkanı M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’nun Başkanlığında bütün Borsaların Başkan ve Genel Sekreterlerinin iştiraki ile gerçekleştirilen, Başkanımız Sn. Yahya TOPLU’nun da katılım sağladığı “Türkiye Ürün İhtisas Borsası’nda Aracılık Sistemi İstişaresi” konulu toplantı gerçekleştirildi.
Diğer Yazılar
Dubai Gulfood-2026 “Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarını” Başkanımız Sn Yahya TOPLU ve Beraberindeki Heyet Ziyaret Ettiler.
Başkanımız Sn Yahya TOPLU, T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Md.Yrd. Sn Şakir Engin YÜKSEL, Odalar ve Borsalar D. Başkanı Sn Ahmet AKÇINAR ve Meclis Üyeleri ile 30.01.2026 Cuma günü
Polatlı İŞ-KUR Müdürlüğüne Atanan Sn Abdurrahman ENGİN Başkanımız Sn Yahya TOPLU’yu makamında ziyaret etti…
Polatlı İŞ-KUR Şube Müdürlüğüne atanan Sn Abdurrahman ENGİN 06.06.2022 Pazartesi günü Başkanımız Sn Yahya TOPLU’yu makamında ziyaret etti.
Başkanımız Sn Yahya TOPLU, Borsamız Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte TOBB 2022 Akreditasyon Sertifika Törenine katıldı…
Başkanımız Sn Yahya TOPLU, beraberinde Borsamız Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte 09.09.2022; Cuma günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen törene katılarak “Akreditasyon Sertifakasını” TOBB







