Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 78. Genel  Kurul Toplantısı Yapıldı…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 78. Genel Kurul Toplantısı Yapıldı…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 78. Genel  Kurulu 13 Mayıs 2022 Cuma  günü saat 15:00’da, Elektronik ortamda gerçekleştirildi.

Başkanımız Sn Yahya TOPLU, Meclis Başkanı Sn Osman ÖZEL, ve Borsa Delegeleri ile Borsamız Genel Sekreteri Sn Tugay AYDOĞDU’un da katıldığı söz konusu Genel Kurul Toplantısına Ticaret Bakanı Sn Mehmet KUŞ gönderdiği “Video mesaj” ile Genel Kurulun Hayırlı olmasını diledi. TOBB Başkanı Sn Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun açılış konuşmalarıyla Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Diğer Yazılar

Haberler 26 Ekim 2018

BAŞKANIMIZ YAHYA TOPLU `ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMI` KAPSAMINDA DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Başkanımız Sn Yahya TOPLU, Ülkemiz genelinde Hükümetimiz tarafından başlatılan “Enflasyonla Mücadele Programı” kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de katkılarıyla devam eden “İndirim Kampanyası” konusunda 25.10.2018 tarihinde İlçemizde yayımlanan 4

Haberler 16 Aralık 2019

İlçe Jandarma Komutanı, Başkanımız Yahya TOPLU’yu Makamında ziyaret etti…

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı  Sn Erkan ÇİNAR 16.12.2019 Pazartesi günü saat 15:00’da  Başkanımız Sn Yahya TOPLU’yu makamında ziyaret etti. Söz konusu ziyarette Başkan Yardımcısı Sn Ali ŞEREN’de hazır bulundu.

Kurumdan Haberler 28 Aralık 2023

Başkanımız Sn Yahya TOPLU ve Beraberindeki Heyet AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Sn İlhami TEKE’yi makamında ziyaret etti.

Başkanımız Sn Yahya TOPLU ve Meclis Başkanımız Sn ALİ ŞEREN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn Ali TÜRKOĞLU, Sayman Üye Kadir ÖZGÖNÜL ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn Sedat GÜVEN, Sn Yücel