Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 78. Genel  Kurul Toplantısı Yapıldı…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 78. Genel Kurul Toplantısı Yapıldı…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 78. Genel  Kurulu 13 Mayıs 2022 Cuma  günü saat 15:00’da, Elektronik ortamda gerçekleştirildi.

Başkanımız Sn Yahya TOPLU, Meclis Başkanı Sn Osman ÖZEL, ve Borsa Delegeleri ile Borsamız Genel Sekreteri Sn Tugay AYDOĞDU’un da katıldığı söz konusu Genel Kurul Toplantısına Ticaret Bakanı Sn Mehmet KUŞ gönderdiği “Video mesaj” ile Genel Kurulun Hayırlı olmasını diledi. TOBB Başkanı Sn Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun açılış konuşmalarıyla Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Diğer Yazılar

Haberler 11 Kasım 2018

BAŞKANIMIZ SN YAHYA TOPLU, ANKARA ODALAR VE BORSALAR MÜŞTEREK TOPLANTISI`NA KATILDI

Ankara Odalar ve Borsalar Müşterek Toplantısı; 11 Kasım 2018 Pazar günü Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Sn Gürsel BARAN’ın ev sahipliğinde ATO Congresium’da gerçekleştirildi. Ankara Valisi Sn Vasip