Sürdürülebilirlik Raporlaması Web Semineri
Ankara Kalkınma Ajansı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Ankara’daki ve ülkemizdeki şirketlerin ve ilgili paydaşların sürdürülebilirlik raporlaması konusunda bilgi düzeylerini artırmak, küresel ve yerel regülasyonlar ile uygulamalar hakkında farkında oluşturmak, sürdürülebilirlik raporlaması süreçlerinde karşılaşılan zorluklara çözümler sunmak ve bu alanda kullanılan metot ve araçlar hakkında katılımcıları bilgilendirmek amacıyla 11 Kasım 2024 tarihinde saat 14.00‘te ”Sürdürülebilirlik Raporlaması: Türkiye Süreci, Küresel Regülasyonlar, Trendler ve Uygulamalar Semineri” düzenleyecektir.
Diğer Yazılar
Tahkim Toplantısı Hk
” Ticarette Tahkimin Önemi ve İstanbul Tahkim Merkezi ” konularında 29 Eylül 2020 Salı günü saat 11:30’da Zoom platformu üzerinden bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Söz konusu toplantıya katılmak isteyen üyelerinizin
ARAÇ SATIŞ İLANI
Polatlı Ticaret Borsası hizmetlerinde kullanılan 1 adet Mercedes Vito araç, Kapalı Teklif Alma Usulü ile satılacaktır. SATILACAK ARACA İLİŞKİN BİLGİLER SIRA NO MARKASI PLAKA NUMARASI MODELİ 1 MERCEDES VİTO 06
PTB Lisanslı Depoculuk Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Şirketimiz, PTB Lisanslı Depoculuk Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 20.02.2020 Perşembe günü saat 16:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.





