Pirinç ve Çeltik
3 Ocak 2022 tarihi itibariyle satışa açılan ve TMO stoklarında bulunan 5.000 ton pirinç marketlere (gıda perakendecilerine), çeltik 5.036 ton stoku ise çeltik fabrikalarına yönelik olarak TMO Elektronik Satış Platformu (İthal Ürün Satışları) üzerinden talep toplamak suretiyle satışa açılmıştı.
Bu defa satışa açılan ürünler için talep toplama 14 Ocak 2022 (dahil) tarihine kadar uzatılmıştır. 17 Ocak 2022 tarihinde platform üzerinden talep sahiplerine tahsis miktarları bildirilecektir.
Platforma kayıt ve talep oluşturma işlemleri https://ticaret.tmo.gov.tr linkinden veya http://www.tmo.gov.tr sayfamızdaki “TMO ELEKTRONİK SATIŞ PLATFORMU” kısa yol sekmesinden girilmek suretiyle yapılacaktır.
Diğer Yazılar
TMO Makarnalık Buğday Satışı
Toprak Mahsulleri Ofisi stoklarında bulunan makarnalık buğdayların satışına kalitelerine göre değişen 1.160 – 1.270 TL/Ton fiyat aralığında peşin bedel mukabili 01 – 31 Mart 2019 tarihleri arasında devam edilecektir. Talep
Bakliyat Peşin Satışlar
TMO stokların bulunan kalibre edilmiş (2 kg’lık paketli) nohut ve yeşil mercimeklerin perakende ve toptan satışına 01.07.2020 tarihi itibariyle kişi ve kuruluş ayrımı yapılmaksızın peşin bedel mukabili olarak devam edilecektir.
Serbest Pirinç Satışı
Detaylı bilgiler ekte yer almaktadır…





