KOBİ’lerde sürdürülebilirlik semineri
Türkiye’deki KOBİ’lerin mevcut durumu, KOBİ’lerde temel başarısızlık nedenleri, işletme riskleri, temel yönetim hataları ve bunlara yönelik çözüm yöntemleri hakkında 9 Şubat 2021 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır. Birliğimiz ile TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde ekli program çerçevesinde İşletme Yönetimi Programı kapsamında, KOBİ’lerde Sürdürülebilirlik konusu anlatılacak olup seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.
Diğer Yazılar
Haftalık Ekonomi Bülteni 27-31 Ocak 2025
27-31 Ocak 2025 tarihleri arasında Türkiye ve dünya ekonomisinde yaşanan güncel gelişmelerin yer aldığı #TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni (#TOBBHEB)
Türkiye’de Kayıtlı Çalışmayı Desteklemek için Sosyo-Ekonomik Katılım ve İstihdam Projesi
Uluslararası Göç Örgütü (IOM) tarafından yürütülen “Türkiye’de Kayıtlı Çalışmayı Desteklemek için Sosyo-Ekonomik Katılım ve İstihdam Projesi” kapsamında Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere (KOBİ) yönelik hibe desteği başvuruları başlamıştır. Proje kapsamında
Ekvator Ginesi ile Ticaret Hk.
İlgide kayıtlı yazıda, Malabo Büyükelçiliğimiz ile Ekvator Ginesi Adalar Bölgesi Ticaret, Tarım ve Orman Odası yetkilileri arasında bir görüşme gerçekleştiği bildirilmektedir. Bahse konu görüşmede, Bioko Adası’nda çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren





