Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 06.01.2022 Perşembe günü saat 16:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.
Diğer Yazılar
Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 04.05.2023 Perşembe günü saat 13:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.
Borsamızda Bayramlaşma…
Ramazan Bayramından sonraki ilk iş gününde Borsamızda bayramlaşma gerçekleştirildi. Borsamızın Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali TÜRKOĞLU, 05.05.2022 Perşembe günü başta Borsamız personeli
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nda 1 Ocak 2025 tarihi itibarıyla kamu işyerleri ile 50’den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri için “İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri”





