Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası’nın Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız  Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında  02.12.2021 Perşembe günü saat 16:00’da  Borsamızın  Toplantı  Salonunda  yapıldı.

Diğer Yazılar

Kurumdan Haberler 3 Mart 2022

Kredi Garanti Fonu (KGF) Yeni Destek Paketleri Bilgilendirme Semineri’ne Genel Sekreterimiz Sn Tugay AYDOĞDU katıldı…

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriliği (TOBB) ve Kredi Garanti Fonu (KGF) işbirliği ile “Kredi Garanti Fonu (KGF) Yeni Destek Paketleri Bilgilendirme  Semineri”  “Video Konferans” yöntemi ile 02.03.2022 Çarşamba günü saat 14:00’da gerçekleştirildi.

Kurumdan Haberler 13 Ekim 2021

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası’nın Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız  Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında 13.10.2021 Çarşamba günü, saat 16:00’da  Borsamızın  Toplantı  Salonunda  yapıldı.

Kurumdan Haberler 26 Kasım 2019

Borsamız Personeli ile “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı…

Borsamız Genel Sekreteri R. Kayhan ÜNAL Başkanlığında 26.11.2019, Salı günü saat 09:30’da “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı. Söz konusu toplantıda Borsamızın güncel ve dönemsel iş ve işlemleri değerlendirilerek önümüzdeki süreçte yapılması gereken