Borsamızda Bayramlaşma…

Borsamızda Bayramlaşma…

Ramazan Bayramından sonraki ilk iş gününde Borsamızda bayramlaşma gerçekleştirildi.

Borsamızın Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali TÜRKOĞLU, 05.05.2022 Perşembe günü başta Borsamız personeli olmak üzere Elektronik Satış Salonu’nda gün itibariyle alım yapmak üzere bulunan Tüccarlar ve bilahare de Borsamızda ürün satmak üzere gelen üretici ve temsilcileriyle bayramlaştı.

Bayramlaşma süresince Sn Ali TÜRKOĞLU’na Borsamızın Meclis Başkanı Sn Osman ÖZEL, Yönetim Kurulu Üyemiz Sn Mehmet ERGÜN Genel Sekreterimiz Tugay AYDOĞDU ile Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Yener TOPLU iştirak etti.

Diğer Yazılar

Kurumdan Haberler 18 Ekim 2024

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) da “Hububat Eksperliği” Eğitimi Gören Azerbaycanlı Kursiyerler Borsamızı Ziyaret Ettiler..

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı ile Azerbaycan Cumhuriyeti Tarım Bakanlığı arasında “Tarımda Modern Teknolojilerin Paylaşımı ve Tarımsal Eğitim” konusundaki işbirliği anlaşma kapsamında Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)’da eğitim gören Azerbaycanlı

Kurumdan Haberler 18 Eylül 2024

Borsamızın Disiplin Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı Ticaret Borsası’nın  Disiplin Kurulu Toplantısı Sn.Senayi GÖKÇE’nin  Başkanlığında  18.09.2024 Çarşamba günü  saat  15:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda  yapıldı.

Kurumdan Haberler 27 Nisan 2023

Borsamızın Meclis Toplantısı Yapıldı…

Borsamızın, Meclis Toplantısını Sn Ali ŞEREN’in Başkanlığında 27.04.2023, Perşembe günü saat 17:00’da Borsamızın Meclis Toplantı Salonunda  yapıldı.