Borsamızda Bayramlaşma…

Borsamızda Bayramlaşma…

Ramazan Bayramından sonraki ilk iş gününde Borsamızda bayramlaşma gerçekleştirildi.

Borsamızın Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali TÜRKOĞLU, 05.05.2022 Perşembe günü başta Borsamız personeli olmak üzere Elektronik Satış Salonu’nda gün itibariyle alım yapmak üzere bulunan Tüccarlar ve bilahare de Borsamızda ürün satmak üzere gelen üretici ve temsilcileriyle bayramlaştı.

Bayramlaşma süresince Sn Ali TÜRKOĞLU’na Borsamızın Meclis Başkanı Sn Osman ÖZEL, Yönetim Kurulu Üyemiz Sn Mehmet ERGÜN Genel Sekreterimiz Tugay AYDOĞDU ile Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Yener TOPLU iştirak etti.

Diğer Yazılar

Kurumdan Haberler

Başkanımız Sn Yahya TOPLU Türk-Arap Odası 6. Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı…

Türk-Arap Odası 6. Yönetim Kurulu Toplantısı 7-8 Temmuz 2025 tarihinde İzmir Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ile Dünya Odalar Federasyonu Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Arap Odalar Birliği

Kurumdan Haberler

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası’nın Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız  Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında  02.12.2021 Perşembe günü saat 16:00’da  Borsamızın  Toplantı  Salonunda  yapıldı.

Kurumdan Haberler

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası’nın Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız  Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında 18.01.2024 Perşembe günü saat 16:00’da  Borsamızın  Toplantı  Salonunda  yapıldı.