Borsamızda Bayramlaşma…

Borsamızda Bayramlaşma…

Ramazan Bayramından sonraki ilk iş gününde Borsamızda bayramlaşma gerçekleştirildi.

Borsamızın Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali TÜRKOĞLU, 05.05.2022 Perşembe günü başta Borsamız personeli olmak üzere Elektronik Satış Salonu’nda gün itibariyle alım yapmak üzere bulunan Tüccarlar ve bilahare de Borsamızda ürün satmak üzere gelen üretici ve temsilcileriyle bayramlaştı.

Bayramlaşma süresince Sn Ali TÜRKOĞLU’na Borsamızın Meclis Başkanı Sn Osman ÖZEL, Yönetim Kurulu Üyemiz Sn Mehmet ERGÜN Genel Sekreterimiz Tugay AYDOĞDU ile Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Yener TOPLU iştirak etti.

Diğer Yazılar

Kurumdan Haberler 7 Şubat 2024

Borsamızın “TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi Denetimi” Yapıldı…

Borsamızın “TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi Denetimi” 1’nci gözetimi  Baş Tetkikçi Sn. Coşkun YILDIRIM, Tetkik Görevlisi Sn. Meltem DURUL ve Sn Raşit ÇALIŞKAN tarafından Borsamızın Yönetim Kurulu Başkan

Kurumdan Haberler 10 Aralık 2022

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası’nın Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız  Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında 10.12.2022 Cumartesi günü saat 14:00’da  Antalya’da gerçekleştirildi.

Kurumdan Haberler 27 Şubat 2025

Borsamızın Meclis Toplantısı Yapıldı…

Borsamızın, Meclis Toplantısını Sn Ali ŞEREN’in Başkanlığında 27.02.2025 Perşembe günü saat 17:30’da Borsamızın Meclis Toplantı Salonunda  yapıldı.