BANKALAR İSTİŞARE TOPLANTISI ANKARA’DA YAPILDI…
Yönetim Kurulu Üyemiz Sn Ali Türkoğlu ile birlikte, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcısı ve çok sayıda Üyemizin de katılım sağladığı “Reel Sektör ile Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı”, 01.02.2018 tarihinde Ankara JW Marriott Otel’de gerçekleştirildi.
Toplantı öncesinde katılımcılara değerlendirmelerde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın; konu toplantıların iki tarafın birbirini anlaması ve çözüm yolları geliştirmesi açısından büyük fayda sağladığına işaret ettiler.
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
Diğer Yazılar
TARIM ve ORMAN BAKANI SN DR.BEKİR PAKDEMİRLİ`NİN TOBB ZİYARETİ
Tarım ve Orman Bakanımız Sn Dr.Bekir Pakdemirli 03.09.2018 tarihinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Kuveyt Türk Katılım Bankası Şube Müdürü Sn Özgür ÖZTÜRK Başkanımız Sn Yahya TOPLU’yu Makamında ziyaret etti…
Kuveyt Türk Katılım Bankası Polatlı Şubesi Müdürü Sn Özgür ÖZTÜRK, beraberinde KOBİ Bankacılığı Satış Yönetmeni Sn Serhat BAYTAŞ ile birlikte Başkanımız Sn Yahya TOPLU’yu 14.02.2019 tarihinde, Makamında ziyaret etti. Söz
BAŞKANIMIZ SN YAHYA TOPLU, TARIMA İLİŞKİN KONULARIN GÖRÜŞÜLDÜĞÜ TOPLANTIYA KATILDI
Halen Polatlı Ticaret Borsası Başkanlığı, TMO-TOBB Lisanslı Depoculuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve TOBB Genel İdare Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten Başkanımız Sn Yahya TOPLU, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)