Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı’nın enerji sektörüne etkileri webinarı
Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatının enerji sektörüne etkileri hakkında 1 Aralık 2020 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir. Davet ekte sunulmaktadır. Birliğimiz organizasyonunda Global Resources Partnership Yönetim Kurulu Başkanı ve The London Energy Club İcra Başkanı Mehmet Öğütçü’nün katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde Avrupa Yeşil Mutabakatı’nın küresel enerji sektörüne etkileri ve iş dünyası liderlerine tavsiyeler dahil Türkiye için nasıl sonuçlar doğurabileceği konuları anlatılacak, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.
Diğer Yazılar
Avrupa Birliği’nin sağladığı destekle, TOBB ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBERS) tarafından 2024 – 2027 yılları arasında “Türkiye –AB İş Diyaloğu II (TEBD II) Projesi Bilgilendirme Toplantısı’na katıldık.
https://www.tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=3111&lst=DuyurularListesi
Afyonkarahisar TSO – Yeşil Bina Sertifikası Hk.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Birliğimize intikal eden 23.02.2021 tarih ve 207 sayılı yazıda, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası’nın 03 Haziran 2020 tarihinde merkezi İngiltere’de bulunan ve yeşil binalar için
Patent ve Marka Vekilliği Mesleki Tanıtım Videosu Hak.
Birliğimiz bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Patent ve Marka Vekilleri Meclisi, mesleğin tanıtım ve gelişimine katkıda bulunulması, kamuoyunda farkındalık yaratılması, hak kayıplarının önüne geçilmesi amacıyla marka ve patent vekilliği mesleğinin tanıtımına





