Ağlara Üyelik Desteği Hk.

Ağlara Üyelik Desteği Hk.

TÜBİTAK Uluslararası İşbirliklerine Katılımı Özendirmeye Yönelik Destek ve Ödül Programlarına ilişkin Usul ve Esaslar” kapsamında tasarlanan ve ilk kez 2020 yılında başvuruya açılan “Ağlara Üyelik Desteği” ile Avrupa Birliği Çerçeve Programı (AB ÇP) çerçevesinde sunulan başarılı olacak proje konsorsiyumlarına dâhil olunmasında doğru iletişim ağı içerisinde bulunmak ve AB ÇP önceliklerinin belirlenmesinde etkili olan ağlara üyeliğin teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.

Desteğe ilişkin detaylı bilgiye https://ufuk2020.org.tr/tr/haberler/aglara-uyelik-destegi-2021-yili-basvurutakvimi-belli-oldu adresinden erişilebilmektedir.

Diğer Yazılar

TOBB 18 Eylül 2020

DİTAP

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan alınan ilgi yazıda; 3. Tarım Orman Şurası’nda alınan kararlar neticesinde Dijital Tarım Pazarı (DİTAP) kurulduğu bildirilerek, söz konusu sistem hakkında ilgili üyelere duyuru yapılması talep edilmektedir.

TOBB 28 Ağustos 2020

Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş / e-GKS

Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.’den Birliğimize intikal eden 18.08.2020 tarih ve HD/2020-2463 sayılı; koronavirüs önlemleri kapsamında şirketlerin genel kurul toplantılarına ilişkin bilgilendirme hususunu içeren yazı ekte gönderilmektedir. Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.’nin

TOBB 15 Ekim 2020

Turizme Destek Paketi h.k.

Turizme destek paketine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Turizm Destek Paketi