A.B.D. Ticaret Bakanlığı Akıllı Üretim Teknolojileri Etkinlik ve B2B Duyurusu hk.
A.B.D. Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı tarafından Birliğimize iletilen ilgide kayıtlı yazıda, A.B.D.Ticaret Bakanlığı tarafından her sene düzenlenen “Discover Global Markets” etkinliğinin bu sene, sanal ortamda,7-9 Ekim 2020 tarihleri arasında ve “Intelligent Manufacturing – Akıllı Üretim Teknolojileri” alanında gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. Etkinliğe ilişkin tanıtım broşürü ekte bilgilerinize sunulmaktadır.
Şirketlerimizin, “Akıllı Üretim Teknolojileri” alanında çözümler sunan ve Türkiye’de iş yapmak isteyen Amerikan tedarikçileriyle tanışmak üzere, ilgili etkinliğine katılımlarından memnuniyet duyulacağı ifade edilmiştir.
Etkinliğe katılmak isteyen şirketlerin, aşağıda bilgisi yer alan web sitesi üzerinden ücretsiz olarak kayıt yaptırabilecekleri; bir şirketten birden fazla temsilcinin katılımı durumunda, her bir katılımcı için ayrı olarak kayıt yaptırılması gerektiği belirtilmiştir.
https://www.trade.gov/discover-global-markets-intelligent-manufacturing-international-executive-program
Söz konusu B2B görüşmelerinde yer alacak Amerikan firmalarının taslak listesine aşağıdaki linkten ulaşılabileceği ifade edilmiştir. İlgili listenin sürekli güncellenmekte olduğu ve 100’ün üzerinde Amerikan firmasının katılım sağlamasının öngörüldüğü belirtilmiştir.
https://www.trade.gov/discover-global-markets-intelligent-manufacturing-international-executive-programus-participants
Konu ile ilgili olarak detaylı bilgi için A.B.D. Başkonsolosluğu Ticaret Müsteşarlığında görevli Ticaret Ataşe Yardımcısı Perim Akgüner (Perim.Akguner@trade.gov) ile temasa geçilebileceği ifade edilmiştir.
Diğer Yazılar
İhracat Akademisi
İhracat Akademisi bünyesinde 29 Kasım 2025 – 18 Ocak 2026 tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde İhracat Uzmanlığı Eğitim Programı düzenlenecektir. Başvurular, https://ihracatakademisi.org.tr adresi üzerinden alınmaya başlanmıştır. Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız…
COSME Son Turizm Çağrısı
KOSGEB AB Koordinasyon Müdürlüğünden alınan 27.11.2020 tarihli e-postada; AB COSME PROGRAMI Son Turizm Çağrısı duyurusu gönderilmiştir. AB COSME Programı..
Malezya/Kelantan Eyaletinde Yatırım Fırsatları
Kuala Lumpur Ticaret Müşavirliğinden alınan bilgilere atıfla, Malezya’nın 13 eyaletinden biri olan Kelantan Eyalet Yönetiminin, aşağıda belirtilen alanlarda yatırım yapmaya ilgi duyan Türk yatırımcılarını anılan eyalete davet ettiği belirtilmektedir. Tok Bali





